Om os

FokusFinland.dk er et webmagasin/artikelbase som fortæller om Finland på dansk. Formålet er at øge danskernes kendskab til det finske; at vække interessen til at lære mere om Finland.

Indholdet består primært af korte artikler, som har fokus på forskellige emner fra finsk dagligdag. Noget der tilsammen skaber et bredt og varieret indblik i Finland og i det at være finne.

Artiklerne kategoriseres efter emner, så der kan nemt søges i dem eller dannes emnelister over dem. Det er også muligt at bruge fritekstsøgning. Der kan linkes direkte til alle emnelister og søgeresultater, og de er også tilgængelige som feeds.

FokusFinland.dk er et privat initiativ med almennyttig profil. Den almeninformative del af indholdet finansieres af forskellige former for støtter og sponsorater. Indhold af kommerciel karakter finansieres af virksomhederne, og skal overholde vores retningslinjer.

Vil du vide mere, eller har du lyst til at deltage i FokusFinland.dk-projektet, er du meget velkommen til at kontakte os.

(Obs! Ved spørgsmål angående brochurer og lignende, kontakt venligst Finlands Turistbureau, www.visitfinland.com eller Finlands Ambassade, www.finlandsambassade.dk)

FokusFinland har fået støtte fra Kulturfonden for Danmark og Finland.

Redaktionen
Jann Kuusisaari
Redaktør
Jann Kuusisaari
(jann-nordic.com, CVR DK21059897)
Rued Langgaards Vej 11, 2. th.
2300 København S
tlf. 26 21 25 02
jann2013@fokusfinland.dk
Torben Axelsen
c/o Kainuun Kanerva
Jarrukuja 4
FI-87100 Kajaani
torben2011@fokusfinland.dk